Reptes solidaris

La solidaritat no té límits i els nostres animals necessiten del vostre recolzament. Junts podem assolir totes les metes que ens proposem.

Tenim un repte per a tu

Sovint arriben al nostre refugi animals procedents de situacions extremes. Alguns d’ells arriben en tal estat que necessiten intervencions quirúrgiques, ingressos, proves específiques i tractaments que comporten unes despeses veterinàries molt elevades. Per poder assumir-les, agraïm molt comptar amb les vostres aportacions solidàries. Sabem que no tothom pot col·laborar d’igual manera encara que, per a nosaltres, qualsevol recolzament és ben rebut.

En aquest apartat podreu ajudar-nos a millorar la vida dels nostres animals.

Ajuda veterinaria

Dogo i Hermione van haver de ser hospitalitzats i rebre cures durant 11 i 6 dies respectivament per tirar endavant. Agua va haver de ser operada d’urgència per una obstrucció a l’intestí que gairebé li costa la vida i Alma que presentava dolor i coixesa va haver de ser operada d’una luxació de ròtula d’alt grau..
104%

Neu necessita la vostra ajuda

Se li va diagnosticar una luxació de ròtula grau 3. Aquesta li provocava molt de dolor i li impedia moure’s amb normalitat. Vam haver d’operar-la per donar-li la vida que es mereix.
¡Conseguit!

Irina ens necessita

Es va poder observar que Irina presentava uns claus d’una antiga fractura; aquests haurien d’haver-se retirat en soldar. L’única solució possible era operar-la, perquè no patís tant de dolor.
¡Conseguit!

Ajudem a Yara

Yara va patir una lesió en una de les seves potetes i el traumatòleg ens va recomanar operar-la per resoldre un problema de lligaments a l’articulació metatarsal que li causava molt dolor.
¡Conseguit!

Quatre gossetes d’un Noé

Miga, Piga, Truita i Crema han viscut en una situació de deixadesa durant uns quants anys, ara necessiten la nostra ajuda per recuperar la seva salut física i mental. No mereixien viure entre runes.
¡Conseguit!