donaciones_ok

Ells també esperen

Després de tant de temps esperant, es mereixen ser part d’una família. Només necessiten una oportunitat.

Ells també esperen

Cada any arriben al refugi molts animals amb l’esperança de trobar una família amb la que començar de zero. Molts d’ells són adoptats aviat, però altres no tenen la mateixa sort. Alguns passen anys al refugi sense aconseguir una adopció. En algunes ocasions, es deu a que han tingut un passat difícil, són porucs o mostren un comportament complicat, altres arriben ja vellets al refugi o amb alguna malaltia i altres, senzillament, passen desapercebuts a ulls dels adoptants.

Aquesta llarga espera els afecta al seu caràcter: es tornen desconfiats cap a les persones que no coneixen, estan més nerviosos per la frustració que els hi causa viure el una gàbia o es deprimeixen esperant una nova llar que sembla que no arriba. En alguns casos, quan els adoptants arriben a la protectora, no veuen la millor versió d’aquests animals. Per això, la majoria opta per descartar-los, i la seva adopció es converteix en una carrera d’obstacles.

Per donar visibilitat a aquests animals i ajudar-los a tenir la seva oportunitat, l’any 2015 vam crear el programa Ells També Esperen. Després de tant de temps esperant volem que puguin conèixer el que és la tranquil·litat i l’amor d’una llar ja que l’experiència ens diu que, amb una mica de temps i confiança, s’adapten a la seva nova vida. És el nostre deure no deixar que passin la seva vida a una gàbia esperant una família que mai arriba. De vegades, només se’ls ha de donar l’oportunitat que es mereixen.