Col·labora amb nosaltres

Et necessitem per continuar amb el nostre projecte. Si pots col·laborar amb material, medicaments o passejant i donant afecte als nostres peluts, ja estaràs fent molt per nosaltres.

Col·labora

Tota ajuda és important

Les necessitats dels nostres animals i del refugi són moltes i molt variades. Les despeses veterinàries, incloent-hi medicaments de tot tipus, són importants amb tants animals que sovint arriben en molt males condicions. L’alimentació, que per a molts animals és especial per les seves característiques o malalties, l’aigua, la llum, el personal que cuida dels animals… tot suma. I també hi ha les necessitats físiques i emocionals dels animals, com són els passejos, l’afecte i la socialització, a més a més de les tasques de neteja i manteniment del refugi perquè estiguin en les millors condicions possibles. És per tot això que necessitem ajuda de molts tipus.

Hi ha moltes maneres d’ajudar-nos a continuar amb la nostra tasca, ja sigui fent aportacions econòmiques, compartint el teu temps i afecte amb els nostres animals o donant material que necessiten (pinso, mantes, medicació…). Amb la teva col·laboració fas possible que continuem proporcionant-los tota la cura que requereixen i contribueixes a que la seva estada al refugi sigui més amena i feliç.

Col·laborar ens permet avançar

Descobreix de quines maneres pots col·laborar amb el refugi per al benestar dels nostres animals.

Els socis són el suport del nostre refugi

Amb la teva ajuda econòmica contribueixes de manera important a que el refugi pugui continuar ajudant tants gossos i gats com sigui possible.

Si no pots adoptar, apadrina

– Apadrina un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà a la fitxa de l’animal que apareix a la nostra web i el podràs visitar, sol·licitant cita prèvia.

Ajuda a que la seva estada sigui més amena i feliç

Els voluntaris són una part essencial per al funcionament del refugi. Necessitem persones compromeses amb ganes d’ajudar als animals.

Recaptem fons per a causes especials

Les persones que se subscriuen donen únicament 1 euro cada mes, fins que decideixin donar-se de baixa. No es cobra cap comissió bancària ni hi ha despeses de gestió.

Tota ajuda és benvinguda

Per mantenir el funcionament de la nostra protectora, necessitem del suport material com roba, alimentació i medicaments.

Tenim una meta a aconseguir

Et presentem alguns dels casos en els quals gràcies a campanyes solidàries hem pogut millorar la vida dels nostres animals.

La teva aportació quedarà viva en el record de tots

La manera de fer-ho és molt senzilla: Dins del testament davant de notari es pot ordenar un llegat a favor de la Lliga, ajudant al benestar dels nostres animals