Tota ajuda és ben rebuda

Amb la teva aportació pots contribuir al manteniment del refugi i a poder continuar acollint i cuidant animals en situació d’abandonament.

Donatius puntuals

Sabem que no tothom pot ajudar d’igual manera encara que, per a nosaltres, qualsevol recolzament és ben rebut. Amb la teva aportació pots contribuir al manteniment del refugi i a que puguem continuar acollint i cuidant animals en situació d’abandonament.

Pots ajudar-nos realitzant una aportació econòmica, de forma puntual o periòdica, al nostre compte bancari o bé fent clic al botó “Ajuda’ns”, on podràs donar qualsevol quantitat de manera senzilla i segura a través de Paypal.

Els donatius econòmics no tenen caràcter de quota periòdica ni d’alta de soci. És una única aportació lliure; pots donar, sempre que vulguis i quan vulguis, qualsevol tipus de quantitat econòmica, per petita que sigui.

Donació mitjançant Paypal

Per donar qualsevol quantitat d’una manera senzilla i segura a través de Paypal

Donació mitjançant transferència bancària

ES90 2100 3282 6825 0003 7856

Recorda que has d’afegir el teu nom al concepte de l’ingrés bancari, juntament amb la paraula “Donatiu”. Així mateix, pots incorporar si ho desitges, el teu número de NIF o NIE a algun dels apartats informatius de la transferència per a que puguem tenir les teves dades a efectes de la identificació fiscal del donatiu.

Donació mitjançant Bizum

Si tens Bizum activat a l’app del teu banc trobaràs l’opció “enviament de diners a una ONG”. En seleccionar-la introdueix el codi 07196 i a continuació selecciona la quantitat amb què vols contribuir. 

Identificador: 07196

Bizum funciona sense comissions ni tarifes, per la qual cosa arriba el 100% de la donació.