Amb un petit gest tots junts,
podem fer grans coses

L’any 2016, vam iniciar un projecte de Teaming amb la il·lusió de poder arribar una mica més lluny i ajudar a aquells animals que es trobaven en situacions d’especial vulnerabilitat.

Teaming

“Teaming” és una plataforma que té com a objectiu ajudar a recaptar fons per a una causa social. Les persones que es subscriuen donen únicament 1€ cada mes fins que decideixin donar-se de baixa, ja que no es cobra cap comissió bancària ni existeixen despeses de gestió.

Perquè amb un petit gest tots junts, podem fer grans coses

Si vols ajudar-nos a aconseguir-ho, pots unir-te al nostre Teaming en el següent enllaç.

L’any 2016, vam iniciar un projecte a Teaming amb la il·lusió de poder arribar una mica més lluny i ajudar a aquells animals que es trobaven en situacions d’especial vulnerabilitat.

Persones que s’han unit a la causa
+ 0
Euros recaptats
+ 0

Des de llavors, moltes persones s’han unit a la causa i ens ajuden a afrontar les elevades despeses veterinàries que comporten aquest tipus de casos: ingressos a clíniques, intervencions quirúrgiques, llargs tractaments, proves veterinàries específiques, etc.

Aquest any tenim la il·lusió d’arribar encara una mica més lluny i ajudar a més animals necessitats a sortir endavant i tenir la vida que sempre van merèixer. Encara que les xifres d’abandonament continuen sent massa elevades, volem ser l’esperança de tots aquells animals que avui se senten sols i perduts, que estan malalts, que han estat abandonats, maltractats, oblidats… perquè sabem que, amb la vostra ajuda, els podem canviar la vida.

Tots aquests animals han estat salvats gràcies als nostres Teamers

Volem compartir amb vosaltres totes aquelles vides que han estat salvades gràcies a l’ajuda dels nostres Teamers i esperem poder comptar amb la vostra ajuda per salvar les que ens estan esperant.

Rómulo y Balú

Ròmul estava perdent molt de pèl sense motiu aparent, després de diverses proves se li va detectar una al·lèrgia. Balú havia deixat de menjar i tenia una obstrucció al seu estómac i va haver de ser operat d’urgència.

Agua

Vòmits, diarrees, apatia, alguna cosa no anava bé. Va ser operada d’urgències per una obstrucció intestinal que havia arribat a perforar-li l’intestí, se li va haver de tallar un tros.

Odín

Va perdre un ull i té problemes severs al nervi òptic de l’altre. Va necessitar tractament i una operació per intentar recuperar la visió a l’ull que encara podia aconseguir-la.

Yara

Li va aparèixer gran bony al coll possiblement a causa d’un traumatisme antic. Ha necessitat diverses intervencions i tractaments per curar-se i aconseguir tancar la ferida

Pongo

Tenia problemes d’otitis severs i un timpà trencat. Calia operar-lo perquè el dol diari que patia cessés. Ara ja no pateix més de l’oïda i té una qualitat de vida millor.

Lolo

Va patir una torsió d’estómac i va haver de ser intervingut d’urgència. Es va quedar hospitalitzat uns quants dies per la difícil recuperació que va tenir de l’operació.

Kim, Kourtney y Kyle

Tres cadells que van patir parvovirosi. Els vam hospitalitzar per intentar tirar-los endavant i afortunadament ho van aconseguir tots tres. Ara gaudeixen duna vida feliç.

Olivia y Tina

Tina va arribar en estat crític i va necessitar cirurgia per reconstruir la seva oïda interna. Olivia va ser rescatada del carrer desnodrit. També se li van retirar diversos tumors.

Troya

Abandonat pels seus propietaris als 10 anys, cec d’un ull i gairebé cec de l’altre. No ho passejaven i la seva musculatura estava sense desenvolupar, a més li vam treure un tumor.