donaciones_ok

Ells ja no esperen

Després de tant de temps esperant, alguns dels veterans han trobat persones que han empatitzat amb ells.

Ells ja no esperen

Quan un adoptant arriba al refugi per adoptar a un animal, normalment ja té una idea de com vol que sigui el seu nou company de vida. És molt estrany que algun dels animals del programa Ells També Esperen entrin als plans de les persones que venen a adoptar, ja sigui perquè mostren pors o desconfiança o perquè el seu físic, la seva edat o el seu estat de salut no els fan atractius per molts adoptants.

Però, de vegades, tenen lloc aquestes adopcions meravelloses que ens omplen d’alegria i ens donen ales per continuar amb aquesta àrdua tasca de trobar-los família als que ho tenen més complicat. Per a aquells als que l’estada al refugi es converteix en setmanes, després en mesos i després en anys. Per a aquells als que tant poc els han mirat i tant ho necessiten.

Quan un animal surt del programa sol ser una alegria immensa ja que normalment marxen a una nova llar. Però no sempre és així perquè, lamentablement, alguns d’aquests animals han acabat els seus dies amb nosaltres… un final injust que després de tant de temps no mereixien. A ells els hi devem l’esforç d’aconseguir pels seus companys un millor desenllaç.