Si no pots adoptar, apadrina a un animal

T’oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà a la fitxa de l’animal que apareix a la nostra pàgina web i podràs venir a visitar-lo sol·licitant cita prèvia.

Apadrina

No sempre es té la possibilitat de tenir un animal a casa. De vegades, per problemes d’espai o per no disposar de temps suficient, és impossible tenir un animal a la nostra llar. En aquests casos, oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà a la fitxa de l’animal que apareix a la nostra pàgina web i podràs venir a visitar-lo sol·licitant cita prèvia. Si apadrines a un gos pots venir a passejar-lo pels voltants del refugi i, si apadrines a un gat, estarà encantant de que vinguis a fer-li companyia.

Com apadrinar a un animal

Per apadrinar a un animal només has d’emplenar el formulari que apareix al final d’aquesta pàgina. En pocs dies t’enviarem per correu electrònic una comunicació de benvinguda i et passarem el rebut del mes en curs. Un cop hagis rebut el correu o el càrrec bancari ja podràs venir a exercir de padrí/na. No oblidis portar el comprovant de pagament o còpia del correu electrònic per a que puguem validar la teva alta.

Has de tenir en compte que, encara que pots apadrinar a qualsevol animal, no tots els gossos et donen la opció de passejar amb ells. Alguns, els de races potencialment perilloses per exemple, necessiten d’una llicència específica i, per tant, no poden passejar amb els seus padrins. Altres presenten particularitats en la seva manipulació o caràcter que no els fan adequats per passejar amb persones que no coneixen. En aquests casos, encara que pots apadrinar a aquests animals, podràs passejar a un altre dels molts que tenim.

Quota nous apadrinaments 2024:

20€ mensuals

Procés d’apadrinament

L’apadrinament suposa una donació de 20€ mensuals per ajudar a tots els nostres animals i continua vigent mentre no ens diguis el contrari. Pots fer un apadrinament “General” o d’algun dels nostres gossos i gats concrets. Si adopten a l’animal escollit, si vols, pots canviar a un altre dels nostres gossos i gats. Per un petit import pots ajudar moltíssim als nostres animals.

L’apadrinament, encara que sigui individualitzat per un animal, suposa un recurs econòmic pel refugi en general i s’utilitza pel manteniment i la cura de tots els gossos i gats que tenim, independentment de que tinguin o no padrins. És per això que molts dels nostres padrins actuals opten per un apadrinament “General” per a tots els nostres animals.

Horaris de visita

De dilluns a divendres de 10 a 17:30h.
Caps de setmana i festius de 9:00 a 11:00h.
És necessari sol·licitar cita prèvia enviant un correu a admin@protectorabcn.es

Com ajudes amb el teu apadrinament

La nostra protectora necessita recursos per mantenir a tots els nostres animals en les millors condicions i aconseguir que puguin tenir una vida millor a la seva nova llar. Quan apadrines a un animal, contribueixes a millorar la seva estada a les nostres instal·lacions mentre busquem una família que l’adopti. Per cert, no és estrany que els padrins acabin sent adoptants del seu gos o gat apadrinat.

INFORMACIÓN PERSONAL

ANIMAL A APADRINAR

Indica si deseas apadrinar un animal en concreto o cualquier animal de la protectora. *

SELECCIONA ANIMAL A APADRINAR

Si en el anterior punto has indicado que quieres seleccionar el nombre del animal a apadrinar, indícalo, por favor.

COMENTARIOS