Els nostres socis, una figura fonamental

Amb la teva ajuda econòmica contribueixes de forma important a que el refugi pugui continuar ajudant a tants gossos i gats com sigui possible.

Fes-te soci

Una de les figures fonamentals de la nostra entitat són els socis. No només perquè legalment són els que configuren el seu govern a través de les Assemblees, sinó perquè amb la seva ajuda econòmica contribueixen de forma important a que el refugi pugui continuar ajudant a tants gossos i gats com sigui possible. Gràcies a tots per ser-hi sempre allà, al costat dels nostres animals.

Beneficis de ser soci

Ser soci/a de la Lliga atorga una sèrie de drets que es detallen als estatuts, sent el principal el seu dret a tenir veu i vot en l’Assemblea General de Socis que es celebra anualment. D’aquesta manera, poden intervenir en la gestió de la entitat aportant idees, suggeriments, col·laboracions, etc.

En formalitzar la inscripció com a soci/a de la Lliga rebràs un Pack regal de benvinguda, que consta d’una bossa de tela amb una il·lustració exclusiva de la Lliga per a que puguis lluir-la en qualsevol situació, a més d’altres productes de merchandising segons disponibilitat. 

Procés de fer-te soci

La quota de soci/a, que és per un import mínim de 10€ al mes, es carrega a través d’un rebut que passem al compte bancari que ens indiquin amb la periodicitat que es prefereixi: anual, semestral, trimestral o mensual.

Tens la possibilitat d’aportar quotes superiors al mínim, i recorda que les donacions compten amb avantatges fiscals.

Quota mín. particulars:

120€ / anuals
10€ / mes

Com ajudes fent-te soci

La nostra entitat necessita socis/es que ajudin a sostenir la seva activitat i a mantenir als seus animals. A més, amb el temps genera un vincle estret que, en molts casos, es manté d’una manera molt sòlida durant molts anys. Aquesta tasca solidària provoca una gran satisfacció personal a molts dels nostres col·laboradors que, més que socis, són ja part de la història de la Lliga.

INFORMACIÓ PERSONAL

QUOTES

Quotes predefinides. *

Quota no predefinida d'import superior (emplena si heu seleccionat aquesta opció).

Indica la periodicitat que voldries per a la teva aportació no predefinida (emplena si has seleccionat aquesta opció).

COMENTARIS