El teu llegat pot ser etern
per a la cura i el benestar dels animals

La Lliga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona és una organització sense ànim de lucre que destina tots els seus recursos a la cura i benestar dels animals que viuen al nostre refugi.

Llegat solidari

La nostra tasca fa necessària cada cop més la col·laboració de tots, socis, padrins, treballadors, voluntaris i amics, amb els seus ajuts econòmics i actes de contribució personal.

Però voldríem recordar-te que en el moment de realitzar les teves disposicions testamentàries pots tenir present a la Lliga, fent palès una vegada més tota l’ajuda i el suport que has donat en vida a la causa animalista.

La manera de fer-ho és molt senzilla, dins del testament davant de notari pots ordenar un llegat a favor de la Lliga per a la protecció d’animals i plantes de Barcelona, ​​amb domicili al carrer Guarda Antón, núm. 10 – 08035 (CIF G08346348), mitjançant el qual pots indicar quins béns o diners concrets vols que, de tot el teu patrimoni, siguin destinats a continuar fent possible el benestar dels nostres animals i el manteniment i millora de les instal·lacions on viuen.

Els llegats, doncs, no són més que deixar coses concretes o diners a altres, en aquest cas a la Lliga, per fomentar les activitats que durant tants i tants anys estem duent a terme en benefici dels animals, sense que això comporti cap despesa addicional ni a qui ho fa, ni als seus familiars.

Testament a favor dels animals

Qualsevol contribució és rebuda amb gran complaença i gratitud per continuar fent el millor per al nostre refugi i els animals que acollim.

Si estàs interessat en rebre més informació sobre com tramitar el llegat solidari, si us plau, contacta’ns i fes-nos arribar els teus dubtes.