Nova Empresa Solidària: Enersola


A Enersola continuem amb el nostre objectiu d’aconseguir un món millor per a tothom mitjançant l’ús d’energies renovables. Per això, ens encarreguem personalment del seu disseny, correcta instal·lació i manteniment perquè pugui estar en funcionament com més aviat millor i així poder aprofitar el sol per obtenir energia i netejar així el planeta. Perquè l’energia, millor si és solar.

Però també busquem aconseguir el nostre objectiu mitjançant accions humanitàries.

Com a amants dels animals ens preocupen totes aquelles mascotes que, per un motiu o altre, es troben sense llar i necessiten un sostre, aliment i cures.

És per això que hem decidit col·laborar amb la Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona, convertint-nos en una empresa solidària i d’aquesta manera poder aportar el nostre “granet de sorra” en la cura i la manutenció de tots els animals que estan esperant una nova família.

Ens enorgulleix aquesta associació i esperem que la nostra aportació pugui servir per donar una vida millor a tots els animals de la protectora. A més, animem totes les persones, empreses i entitats que també col·laborin per aquesta bona i bonica causa.

2 de febrer de 2023