Belly

Adoptats

¡¡¡ BELLY ADOPTADA !!!

Belly fue encontrada con apenas unos meses al lado de un contenedor de basura. Calculamos que nació en abril del 2015 y está en el momento ideal para encontrar un hogar y poder ser educada correctamente. Será de tamaño grande y como buen cachorro, es juguetona, traviesa, movida pero con mucho cariño que dar y recibir.

  • Animal Perros
  • Sexe Hembra
  • Mides Grande
  • Edat Cachorro
  • Estat Adoptado
  • Color Marrón oscuro

Si Belly ha estat adoptat/a tenim altres Animals que necessiten de la teva solidaritat, selecciona el seu nom o deixa que nosaltres el seleccionem per tu.

Apadrinado por: Arina Butorina

Fes-te SOCI Fes un DONATIU

Tot el que has de saber per a integrar un nou membre en la teva família
El nostre refugi alberga animals que han estat abandonats i, fins i tot, maltractats. Ells mereixen trobar una família i una llar estable i definitiva en aquesta segona oportunitat.
És important que les persones que estan interessades a compartir la seva vida amb algun animal coneguin com busquem les famílies més adequades per a cadascun dels nostres gossos i gats.
No sempre es té la possibilitat de tenir un animal a casa
A vegades, per problemes d’espai o per no disposar de temps suficient, és impossible tenir un animal de companyia en la nostra llar.
En aquests casos, oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà en la fitxa de l’animal que apareix en la nostra web i podràs venir a visitar-lo sol·licitant cita prèvia.