Misha

Adoptats

¡¡ ADOPTADA !!

A Misha la dejaron sus dueños porque decían que tenía un comportamiento muy complicado. En la Protectora tiene muy buen carácter e incluso es juguetona. Misha es un poco tímida al principio, pero bastan unos pocos minutos para ver lo cariñosa que es. Y como todo gato, también necesita sus momentos de tranquilidad e independencia.

A pesar de que es una preciosidad nunca nadie se ha fijado en ella. Pero esperamos que encuentre una familia que sepa valorarla y que con un poco de paciencia le devuelva la confianza y el hogar que nunca debió perder.

  • Animal Gatos
  • Sexe Hembra
  • Mides Mediano
  • Edat Senior
  • Estat Adoptado
  • Naixement -
  • Entrada 11.2014

Si Misha ha estat adoptat/a tenim altres Animals que necessiten de la teva solidaritat, selecciona el seu nom o deixa que nosaltres el seleccionem per tu.

Apadrinado por: Julia Sutcliffe, Mónica Pilz

Fes-te SOCI Fes un DONATIU

Tot el que has de saber per a integrar un nou membre en la teva família
El nostre refugi alberga animals que han estat abandonats i, fins i tot, maltractats. Ells mereixen trobar una família i una llar estable i definitiva en aquesta segona oportunitat.
És important que les persones que estan interessades a compartir la seva vida amb algun animal coneguin com busquem les famílies més adequades per a cadascun dels nostres gossos i gats.
No sempre es té la possibilitat de tenir un animal a casa
A vegades, per problemes d’espai o per no disposar de temps suficient, és impossible tenir un animal de companyia en la nostra llar.
En aquests casos, oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà en la fitxa de l’animal que apareix en la nostra web i podràs venir a visitar-lo sol·licitant cita prèvia.