Rescat Síndrome de Noé


Hem acollit al refugi 5 gossos de caça procedents d’un rescat d’un síndrome de Noé

Al mes de maig han entrat al refugi 5 gossos provinents d’un cas a la província de Tarragona pel que ens van demanar ajuda. Es tractava d’un síndrome de Noé on hi havia un gran nombre de gossos vivint en condicions de desatenció. Els animals tot i tenir aliments es trobaven vivint entre deixalles i els seus propis excrements, tampoc rebien cap atenció veterinària.

En total hi havia 23 gossos, pel que era important la col·laboració de diferents associacions per poder reubicar-los a tots de forma ràpida. Es tracta de gossos de caça i la major part d’ells tenen la cúa amputada. Es pot deduir que les femelles han tingut camades en nombroses ocasions.

Així va ser com diumenge passat ens vam posar mans a l’obra per anar a per ells. En els dies que porten aquí hem pogut veure grans canvis, però per la seva procedència hem de donar-los temps per anar-se adaptant a la rutina del refugi i anar confiant poc a poc en nosaltres.

En casos com aquests la col·laboració de diferents entitats és fonamental per poder donar quant abans les atencions que necessiten els animals rescatats. A la Lliga ens hem fet càrrec de 5 gossos que són: la Tita, la Lisa, el Nudo, la Maggie i l’Agata.

Aquests gossets no estan gens familiaritzats amb les corretges i s’atabalen molt quan es senten lligats. Per aquest motiu la introducció a les passejades serà molt gradual.

Els cinc gossos estan adaptant-se a la seva nova vida, i esperem que en un temps quan estiguin més recuperats trobin llars on els estimin i cuidin tant com es mereixen.

31 de mayo de 2021