Ra

Adoptados

¡¡¡ RA, ADOPTADO !!!

Aquest és en Ra, i com a voluntaris de la protectora, sabem perfectament les ganes que té de trobar una família.
La primera vegada que el vaig veure i em van dir com es deia, ràpidament vaig entendre que el seu nom no era casual: Ra, el Deu del sol egipci.
Sempre que passejo amb ell m’agrada aturar-me uns segons, agenollar-me, i mirar els seus ulls càlids i profunds. Així és com ho mira a tot, ja sigui plantes, pedres, bestioles, gossos i gats, des de la gent gran fins als més petits. També et mira així, tranquil i pacient, quan enfonses la mà per la seva cabellera llarga, fina i rossa, que recorda tant fàcilment als raigs del sol.
M’han dit que porta des del 2008 a la protectora, i que ja té 7 anys. La veritat, quan el veus, costa de creure-ho. És ensenyar-li una pilota, i en Ra brinca, rodola, salta, s’emociona i demana amb tot el seu esperit que juguis amb ell. Desprèn energia i vitalitat com un nen petit el dia de nadal, i et venen ganes d’agafar-lo i abraçar-lo i donar-li carícies fins que caigui al terra i trontolli de felicitat.
Em diuen que encara no l’han adoptat perquè és un gos gran. Això no ho acabo d’entendre. Només cal veure’l, dedicar-li cinc minuts i deixar-te enamorar per la seva ànima.
Si algú pogués adoptar-lo…
Sé perfectament les ganes que té de trobar una família.

  • Animal Perros
  • Sexo Macho
  • Medidas Grande
  • Edad Adulto
  • Estado Adoptado
  • Color Blanco
  • Raza Mestizo
  • Nacimiento 2007
  • Entrada 06-2008

Si Ra ha sido adoptado/a tenemos otros Animales que necesitan de tu solidaridad, selecciona su nombre o deja que nosotros lo seleccionemos por ti.

Apadrinado por: Silvia Grañe, Lorena Andrés, Alicia Sitges, Oriol Vives i Ernest Vives, Farida Rafikova

Todo lo que debes saber para integrar un nuevo miembro en tu familia
Nuestro refugio alberga animales que han sido abandonados e, incluso, maltratados. Ellos merecen encontrar una familia y un hogar estable y definitivo en esta segunda oportunidad.
Es importante que las personas que están interesadas en compartir su vida con algún animal conozcan cómo buscamos las familias más adecuadas para cada uno de nuestros perros y gatos.
No siempre se tiene la posibilidad de tener un animal en casa
A veces, por problemas de espacio o por no disponer de tiempo suficiente, es imposible tener un animal de compañía en nuestro hogar.
En estos casos, ofrecemos la posibilidad de apadrinar uno de nuestros perros o gatos. Tu nombre figurará en la ficha del animal que aparece en nuestra web y podrás venir a visitarlo solicitando cita previa.