La Gina troba la seva llar


La nostra gosseta més veterana ja no dorm en una gàbia

A principis de 2014 es va detectar un cas de maltractament que patien 25 gossos en un recinte a les afores de Sabadell. La Lliga va col·laborar acollint 4 d’aquests gossos (Gina, Nerea, Mulán i Boira).
Van arribar en un estat emocional molt difícil i van trigar mesos en adaptar-se a la vida del refugi, sens dubte aquest passat tan injust els havia afectat greument.

Ara la Gina ja és una gossa sènior, amb els anys s’ha anat convertint en una gosseta molt dolça i entranyable, i també més tranquil·la. Recentment se li van detectar problemes cardíacs i ens preocupava la seva continuïtat al refugi, ja que necessita una major supervisió.

La Gina ha estat l’última gossa del rescat en deixar el refugi i ho ha fet gràcies a una de les voluntàries que en veure el seu estat de salut s’havia agreujat no va dubtar en donar-li aquesta oportunitat.

La Gina s’havia convertit en la gossa més veterana del refugi, és per això que ens ha fet molta il·lusió que per fi hagi tingut la seva oportunitat. I ara després de 7 anys vivint amb nosaltres la Gina ja dorm en una llar de veritat. Moltíssimes gràcies!! Us deixem un vídeo d’aquest dia tan emotiu que no podrem oblidar mai.

Gina gaudeix aquesta llar més que merescuda, t’estimem molt !!

1 de abril de 2021