Som una pastisseria que neix de l’amor a la tradició i l’entusiasme per la innovació. El nostre viatge comença amb els nostres estimats pares i continua amb nosaltres, l’Oriol i l’Anna. A la nostra pastisseria, l’Oriol assumeix el paper de mestre pastisser, mentre l’Anna saluda amb somriures a l’atenció al públic.
La nostra pastisseria és un lloc on la tradició troba la modernitat
Els nostres dolços i pastissos són l’expressió d’una artesania refinada que es manté fidel a les arrels de la pastisseria catalana, però també abraça les tendències i els sabors contemporanis.
Creem delícies que et transporten a moments de comfort, recordant les arrels i descobrint nous horitzons gustatius.
Estem orgullosos dels reconeixements que hem guanyat en el món de la pastisseria
El 2019, vam ser honorats amb el títol de “Millor Coca de Crema”, el 2021 vam aconseguir el tercer lloc com a “Millor Tortell de Reis”, i el 2022 i 2024 hem estat distingits com el “Millor Panellet de Pinyons de Catalunya”, i fava de cacau en una de les 50 millors pastisseries de Catalunya el 2023 i 2024. Aquests guardons ens impulsen a seguir treballant amb passió i dedicació.
La nostra feina no és només un ofici, és una passió que ens mou cada dia
Les nostres creacions són testimonis del nostre amor per la pastisseria i la satisfacció de veure somriures en les cares dels nostres clients. Volem continuar endolcint les vostres vides durant molts anys més. Us convidem a explorar el món dels sabors a Oriol Carrió Barcelona, on la tradició i la modernitat es fusionen per oferir-vos una experiència única.
1 CommentComment on Facebook
👏👏👏👏❤️❤️❤️🥰🥰