Pepa

Adoptats

¡¡¡ PEPA, ADOPTADA !!!

Pepa es una perrita dulce, buena, sociable y cariñosa aunque algo independiente. Llegó a nuestra protectora de otro refugio en el que sus oportunidades de adopción eran prácticamente nulas. Ahora está en nuestro refugio esperando que llegue esa familia que le dé todo el amor y cariño que se merece.

  • Animal Perros
  • Sexe Hembra
  • Mides Pequeño
  • Edat Senior
  • Estat Adoptado
  • Color Marrón atigrado

Si Pepa ha estat adoptat/a tenim altres Animals que necessiten de la teva solidaritat, selecciona el seu nom o deixa que nosaltres el seleccionem per tu.

Apadrinado por: Sylvia Serrahima

Fes-te SOCI Fes un DONATIU

Tot el que has de saber per a integrar un nou membre en la teva família
El nostre refugi alberga animals que han estat abandonats i, fins i tot, maltractats. Ells mereixen trobar una família i una llar estable i definitiva en aquesta segona oportunitat.
És important que les persones que estan interessades a compartir la seva vida amb algun animal coneguin com busquem les famílies més adequades per a cadascun dels nostres gossos i gats.
No sempre es té la possibilitat de tenir un animal a casa
A vegades, per problemes d’espai o per no disposar de temps suficient, és impossible tenir un animal de companyia en la nostra llar.
En aquests casos, oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres gossos o gats. El teu nom figurarà en la fitxa de l’animal que apareix en la nostra web i podràs venir a visitar-lo sol·licitant cita prèvia.